UNIVERSUS ROCKT - met poëzie, literatuur, dans en muziek

In het hart van UNIVERSUS, de tentoonstelling van kunstenaar Johan Tahon in het MOU, op zaterdag 25 september, 19u00 – 21u00


In zijn rusteloze zoektocht naar het mysterie, het niets dat tegelijkertijd alles is en de stilte die alleszeggend is, breekt Johan Tahon geregeld uit de cocon van de eigen discipline. Hij is een gepassioneerd muziek- en literatuurliefhebber, en omgekeerd weten veel schrijvers en muzikanten zich geïnspireerd door zijn werk.

Van die vruchtbare kruisbestuiving kunt u op zaterdag 25 september deelgenoot zijn. Dan krijgen de diverse liefdes van Johan Tahon namelijk een podium te midden zijn ademende en sprekende beelden. UNIVERSUS rockt is een spannend parcours langs de verschillende ruimtes van het MOU, langs beeld en woord, ritueel en beweging.

Deelnemende kunstenaars zijn schrijfster Saskia De Coster, performers Joris Van de Moortel en Mauro Pawlowski, danseres Tchi-ann Liu, dichter Peter verhelst en het dj-duo DNA (Daniel Vanverre en An Vandevorst). Levi Malfait zet tatoeages en uiteraard is ook de meester zelve, kunstenaar Johan Tahon, aanwezig.


PRAKTISCHE INFO:

Locatie: MOU Museum, stadhuis

055 31 72 51

www.mou-museum.be

TICKETS

Tickets: 15,00 €

Tik om te starten

Rietepetite